SvTMK

Nyheter

ÅRSMÖTESPROTOKOLL

Nu finns årsmötesprotokollet från 2019 i menyn under Klubben/Protokoll.


TÅNGAHED

tangabuffeSvKTRtangany


SKK efterlyser foton till Köpahund.se

Hej,

Vi behöver er hjälp med att hitta bilder på ”er” hundras för lansering av den nya rasfiltreringsfunktionen på Köpahund.se.  Genom att använda bilder på valpar i vardagen, lekande utomhus, på träning i hundhallen osv. tror vi att fler valpköpare skulle lockas av att gå vidare och inhämta mer information om våra hundraser, se bifogade exempel.

Vi vill att ni uppmanar de fotografer som har bra bilder på er hundras att skicka in dem via bifogat formulär eller e-post. Det viktigaste här är att bilderna förmedlar glädje och inspiration för att skapa ett intresse hos potentiella valpköpare när de kommer in på Köpahund.se Vi kommer även att fråga efter bilder via andra kanaler såsom; Facebook och SKKs webbplatser.

Effekten vi vill uppnå är så klart att öka försäljningen av registrerade rashundar, något som gynnar hela SKK som organisation.

Om du har ett Google-konto; Klicka här för att komma till vårt google formulär där du laddar upp bilder

Om du inte har något konto kan du skicka bilder via e-post. Klicka här för att läsa mer om hur du skickar in bilder via e-post

Välkommen med era bidrag senast måndag 20:e maj. 

 

Bakgrund

För ett antal år sedan uppstod ett behov för valpköpare att, på ett enklare sätt, kunna nå uppfödare och i maj 2011 lanserades SKKs marknadsplats Köpahund.se.

Arbetsgruppen för rashundar, AGRH, har i uppdrag att löpande arbeta med att öka intresset för att köpa rashundar samt att förbättra marknadsplatsen Köpahund.se.

Valpköpare har idag stora krav att på ett enkelt och snabbt sätt få svar på sina frågor om hundköp; vad man ska tänka på, vilken hundras man ska välja osv.

Arbetsgruppen har i sina kontakter med potentiella valpköpare blivit varse om att det är viktigt att man får rätt intryck via t.ex. bilder och beskrivningar. Man lockas väldigt mycket av gulliga och söta bilder, bilder som visar att man har roligt med sin hund, bilder av en kompis och en familjemedlem.


Vår vision och målsättning är att Köpahund.se ska bli marknadsplats nr. 1 gentemot våra uppfödare och valpköpare och för att bli detta behöver vi:

Ø  Fortlöpande förbättra köpahund.se för att stärka stödet gentemot våra uppfödare.

Ø  Vara tillgängliga genom att kommunicera med våra målgrupper och tillgodose deras behov.

Ø  Locka en större målgrupp nya valpköpare att besöka marknadsplatsen.

Vi tror att vi kan göra detta bland annat genom informationsspridning och ny layout på Köpahund.se Som ett led i detta jobbar vi med att utveckla en rasfiltreringsfunktion som innebär att besökarna kommer att kunna filtrera hundraser på vissa egenskaper och därmed ha möjlighet att begränsa sitt urval utifrån sina önskemål. Exempel; medelstor hund som kräver lite pälsvård. Ni har genom vårt mejlutskick sommaren 2018 blivit informerade om detta samt bidragit med information för era respektive hundrasansvar.

Stort tack på förhand,

Arbetsgruppen för Rashundar, AGRH


Styrelsen 2019

Nu finns styrelsen som valdes vid årsmötet 2019 under Klubben/Styrelsen och kontakter.


Valberedningens förslag

Nu ligger valberedningens förslag uppe i menyn Klubben/Årsmöte 2019.


ÅRSMÖTET 2019

Årsmöteshandlingar samt två stycken motioner finner ni i menyn under Klubben/Årsmöte 2019.


Tio-i-topp rättelse

Så som reglerna föreskriver att det är upp till varje hundägare att kontrollräkna sina poäng och skicka in rättelser snarast möjligt, så har det inkommit en till rättelse. Vilket medfört ändringar i listan och en ny vinnare av Tio-i-topp 2018 (p g a BIS placeringar som saknades vid uträkningen).

Ni finner listan i menyn under Utställningar/Tio-i-topp 2018.


Protokoll

Protokoll från styrelsemöte 2019-03-14 inlagd under Klubben/protokoll.


Tio-i-topp

Nu finns Tio-i-topp listan uppe efter genomförda rättelser. Ni hittar den under menyn Utställningar/Tio-i-topp 2018.


Tio-i-topp. Inkomna rättelser

Tio-i-topp listan 2018 är tillfälligt borttagen. Så som reglerna föreskriver att det är upp till varje hundägare att kontrollräkna sina poäng och skicka in rättelser snarast möjligt, så har det nu inkommit rättelser.
Vi lägger upp listan igen så fort den är omräknad.